Last news in Fakti

12 Август, 2016 10:27 1 050 0

Самир Насри се замеси в скандал с наркотици

  • насри-
  • наркотици-
  • алкохол-
  • скандал-
  • парти

Приятел на футболиста публикува скандално видео от ваканцията им

Самир Насри се замеси в скандал с наркотици - 1
Снимка: БТА/АР

Наркотици и алкохол на партита с участието на Самир Насри. Халфът на Манчестър Сити отново беше забъркан в скандална ситуация. Това направи негов приятел и вече бивш футболист Ахмед Яхауаи. Въпросният Ахмед публикува видео в профила си в Инстаграм, в което рапира и купонясва заедно с Насри и други техни приятели.

И някъде там измежду кадрите как футболистите танцуват в нощни клубове или пък в хотелска стая се появява и част от видеото, в което се виждат празни бутилки от алкохол, пликчета с марихуана, както и празни пакетчета от незнайни субстанции. 

Разбира се, до тези забранени вещества в нито един момент не се появява лицето на Насри или някой друг, но пък става ясно, че са били част от средствата за купон на компанията. А доказателство, че видеото е напълно актуално, е изрусената коса на бившия френски национал, който това лято прекара почивката си в Лос Анджелис и Лас Вегас. 

А самото лято, поне откъм футболна гледна точка, не започна никак добре за Насри. Той беше изваден от състава от Пеп Гуардиола заради наднормено тегло и в момента е един от нарочените за гонене от отбора.

Името на Самир не за първи път се замесва в спорни ситуации. През 2013-а му беше отнета шофьорската книжка за 6 месеца заради натрупани наказания и отнети точки, английските власти му конфискуваха новото ламборгини, тъй като беше незаконно да го кара на Острова, а преди няколко месеца беше засечен в компанията на дъщерята на Лайънъл Ричи - София, която още не е пълнолетна.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА