Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 13:14 771 0

България пропадна с 20 места в ранглистата на ФИФА

  • българия-
  • фифа-
  • михаил мадански-
  • испания
България пропадна с 20 места в ранглистата на ФИФА - 1
©БГНЕС

С 20 места в месечната ранглиста на ФИФА падна националният отбор по футбол на България. Националите ни в момента заемат трагичното 75-то място в класацията на световната футболна централа за месец септември.

Възпитаниците на Михаил Мадански първо паднаха с 0:3 от Украйна в контролна среща в Киев, а след това загубиха и последната си европейска квалификация в София от Уелс с 0:1. Националите ни имат актив от 447 точки. Петкратните световни шампиони от Бразилия се изкачиха с две места и влязоха в Топ 5. Лидер в ранглистата е световният и европейски шампион Испания, съобщава БГНЕС. Следват Холандия, Германия и Уругвай. Десетката пък допълват Италия, Англия, Гърция, Португалия, Аржентина и Дания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА