Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 23:40, обновена 11 Октомври, 2016 23:53 1 180 0

Джо Харт спаси Англия от пълен провал

  • джо харт-
  • англия-
  • словения-
  • провал

Словения изпусна да победи "Трите лъва" у дома

Джо Харт спаси Англия от пълен провал - 1
Снимка: БТА/АР

Словения и Англия завършиха при резултат 0:0 в световна квалификация от група "F", играна в Любляна. Въпреки че гостите бяха спрягани за фаворити в двубоя, те показаха изключително слаба игра и дори могат да се радват на единствената спечелена точка.

Словенците трябва повече да съжаляват, че не стигнаха до успеха, тъй като пропуснаха няколко отлични положения за гол. Най-добрата възможност в мача се откри пред бившия нападател на Лудогорец Роман Безяк, който в 10-ата минута излезе "очи в очи" с Джо Харт, но не успя да отбележи, благодарение на блестящата намеса на вратаря.

Въпреки неубедителната си игра, Англия продължава да е лидер в групата със 7 точки, докато Словения остана на второто място с 5 пункта.

Ето и останалите резултати от квалификационните срещи, играни тази вечер:

Група "С":

Чехия - Азербайджан 0:0

Германия - Северна Ирландия 2:0

Норвегия - Сан Марино 2:0

Група "Е":

Казахстан - Румъния 0:0

Дания - Черна гора 0:1

Полша - Армения 2:1

Група "F":

Литва - Малта 2:0

Словакия - Шотландия 3:0

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА