Last news in Fakti

28 Октомври, 2011 10:12 646 0

Сити намали с неохота наказанието на Тевес

  • тевес-
  • роберто манчини-
  • манчестър сити
Сити намали с неохота наказанието на Тевес - 1
©ЕРА/БГНЕС

Наказанието на Карлос Тевес бе намалено, след като Манчестър Сити с неохота прие решението на Асоциацията на играчите, че аржентинския национал не е отказвал да влезе в игра в мача с Байерн Мюнхен от Шампионската лига. Асоциацията на професионалните футболисти излезе с изявление, в което подкрепи нападателя, който пък бе глобен от Манчестър Сити със заплатата си за четири седмици, заради поведението си на мача на "Алианц арена".

От лидера във Висшата лига на Англия също отговориха с изявление, в което изказаха недоволство от мнението на асоциацията, но добавиха, че все пак ще намалят наказанието на играча на две заплати, съобщава БГНЕС. Независимо от развоя на нещата, мениджърът на Сити Роберто Манчини заяви преди известно време, че Тевес повече няма да играе за клуба от "Етихад стейдиъм" и най-вероятно ще бъде продаден през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА