Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 11:07 737 0

Тевес иска в друг английски тим

  • карлос тевес-
  • манчестър сити-
  • киа джорабчиан-
  • коло туре-
  • допинг

"Чистките" в Манчестър сити продължават

Тевес иска в друг английски тим - 1
©ЕРА/БГНЕС

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес би приветствал шанса да премине в друг тим от английската Висша лига, разкри агентът му Киа Джорабчиан. Шансовете на аржентинеца да остане в Сити изглежда нищожни, предвид глобата, която му бе наложена за предполагаемия му отказ да влезе в игра срещу Байерн Мюнхен през септември.

По-рано Тевес заяви, че иска да напусне "гражданите", тъй като все още не разбира английски и желае да е по-близо до родината. Семейството му вече е на Острова, а това може да значи, че той е готов да смени един английски тим за друг. "Семейството му вече живее в Англия, той е доста щастлив и установен. Имаше някои проблеми с това, че те бяха далеч преди, но сега те са с него и всичко е наред. То ще бъде радостен да отиде в друг английски тим", сподели Джорабчиан.

Асоацията на професионалните футболисти в Англия намали наказанието на Тевес, наложено му от Сити, на две от първоначални четири седмични заплати. Според импресариото, именно това доказва, че Тевес е невинен за случката срещу Байерн и става дума за недоразумение. "Асоциацията отхвърли обвиненията, че той не е играл нарочно срещу Байерн. Това промени всичко. Карлос искаше да играе. Той обича футбола и винаги иска да играе. Да седи на пейката е трудно за него. Не му е лесно и в момента, но през януари Сити ще иска да се отърве от него, под наем или за постоянно. Ще видим какво ще стане тогава", добави Джорабчиан.

След като Сити глобиха "бунтовника" Карлос Тевес", сега бе проведено вътрешно разследване и срещу бранителя Коло Туре, който не игра 6 месеца, след като даде положителна допинг проба.Той се оправда, че е пил хапчета за отслабване на жена си. Сити са обмисляли наказанието за Туре снощи, но въпреки това са наясно с приликите на този случай с проблема на Тевес.

Босът на Асоциацията на професионалните футболисти Гордън Тейлър е представял Туре на вчерашното изслушване в Манчестър. След него стана ясно, че защитникът е бил шокиран да бъде разследван толкова късно след провинението си, съобщава БГНЕС. "Изглежда странно, те го върнаха в състава, направиха го капитан в мачовете за Карлинг Къп, а сега някой измисли това изслушване", сподели Тейлър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА