Last news in Fakti

4 Ноември, 2011 14:47 1 097 0

Тевес ще съди Греъм Сунес

  • тевес-
  • греъм сунес-
  • манчестър сити-
  • манчини-
  • скай спортс
Тевес ще съди Греъм Сунес - 1
©ЕРА/БГНЕС

Карлос Тевес планира да заведе дело срещу Греъм Сунес заради реакцията на коментатора на "Скай Спортс" след очевидния отказ на аржентинеца да играе срещу Байерн през септември, съобщават английските медии. Сунес критикува поведението на Тевес, след като мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че нападателят е отказал да влезе като резерва и добави, че Тевес няма да играе повече в Сити под негово ръководство.

Футболистът бе наказан от клуба си да не получава заплата четири седмици, наказание, което след това беше намалено на две. Но Тевес очевидно иска да влезе в съд заради думите на Сунес в ефира на "Скай Спортс", съобщава БГНЕС. "Не мога да повярвам. Колко голям егоист можеш да бъдеш? Тевес е една гнила ябълка. Той е срам за футбола", сподели тогава бившият наставник на Блекбърн. 27-годишният нападател продължава да твърди, че не е отказвал да играе и става дума за недоразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА