Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 10:25 1 467 3

Бивш играч на Челси за Лудогорец: Група фермери!

  • кенди-
  • фермери-
  • лудогорец-
  • челси-
  • йозил

Бивш играч на Челси сериозно обиди българския шампион

Бивш играч на Челси за Лудогорец: Група фермери! - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият футболист на Челси и настоящ водещ в клубния ТВ канал Джейсън Кънди използва обидни квалификации по адрес на играчите на Лудогорец, наричайки ги "група фермери". До това се стигна, след като 46-годишният мъж беше попитан за качествата на Месут Йозил. 

"Йозил е най-надцененият футболист в историята на Премиър лийг. Постоянно фенове на Арсенал ми говорят за това от каква световна класа бил той. Така през миналата седмица всички трябваше да му се кланяме, че бил вкарал чудесен гол срещу група български фермери", коментира Кънди пред Football Fan.Zone, говорейки за двубоя от Шампионската лига в София.  

"Кои, за бога, са тези от Лудогорец, че трябва да сме толкова превъзбудени? Йозил бил донесъл обрат, но нека първо да си зададем въпроса защо Арсенал допусна да изостава с 0:2", добави Кънди.

"Месут Йозил не би дори се доближил до това да играе за Челси, продължи бившият играч на "сините". - Ако ще говорим за световна класа, то нека да обърнем внимание на Луис Суарес. Той отговаря на стандарта за световна класа, но не и Йозил". 

Джейсън Кенди записа над 140 мача в професионалния футбол между 1988 и 2002 г. Той е юноша на Челси, но игра също така за тимове като Тотнъм, Ипсуич и Кристъл Палас.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Довечера

    0 0 Отговор
    Ха....ха......ха Колко вярно и точно казано!!!!!
  • 2 точен

    0 0 Отговор
    той го е казал за всички в държавата , смешнико - за тях ние сме примати и от поста ти си личи че е бил прав
  • 3 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Лудогорец са добри ама за нашето първенство.Прав е.В шампионска лига нямат шанс за излизане от групите.А Йозил наистина е един голям провал.