Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 00:59 846 0

Дани Алвеш успокои: Травмата ми не е тежка

  • алвеш-
  • контузия-
  • счупване-
  • ювентус-
  • дженоа

"Благодаря на всички за подкрепата", написа защитникът на Юве

Дани Алвеш успокои: Травмата ми не е тежка - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на италианския шампион Ювентус – Дани Алвеш, разсея опасенията, че е получил тежка контузия по време на загубата с 1:3 от Дженоа в Серия "А".

В 75-ата минута на мача на "Луиджи Ферарис" бразилският национал беше изнесен на носилка и изследванията показаха, че има счупване. По предварителни информации 33-годишният футболист ще е аут между 3 и 4 месеца, но той използва социалните мрежи, за да разясни ситуацията.

"Благодаря на всички за подкрепата и обичта. За съжаления в нашата професия има риск и инциденти се случват. Бих искал да изясня на всички мои приятели и на семейството си, че травмата ми не е толкова тежка, колкото се пише в интернет. Ще се върна скоро в игра", гласи част от текста на Алвеш.

От началото на сезона той има осем мача в Серия "А", в които е вкарал 1 гол и успя да измести от титулярното място дългогодишния десен защитник на Юве Стефан Лихтщайнер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА