Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 15:44 653 0

Манчини би простил на Тевес, ако се извини

  • карлос тевес-
  • манчини-
  • манчестър сити

"Ще простя на Карлос Тевес, ако се извини на съотборниците си и на мен", сподели мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини

Манчини би простил на Тевес, ако се извини - 1
©ЕРА/БГНЕС

Аржентинският национал заплашва да съди Манчини, след като мениджърът на Сити го обвини, че не е искал да играе при загубата от Байерн в Шампионската лига през септември. В интервю за италиански вестник, Манчини обаче заяви, че Тевес може и да има бъде бъдеще в отбора. "Всичко зависи от Карлос. Ако се извини на отбора и на мен, всичко ще бъде както преди", сподели италианецът.

"Ако не го направи, Тевес си има цена и нещо ще се случи през януари. Той е тотално неподготвен и лошо съветван. Не искам да става така и ще бъда първият, който ще му прости", добави Манчини. БГНЕС съобщи междувременно, че агентът на Тевес Киа Джорабчиан заявява, че клиентът му иска да остане във Висшата лига, дори да напусне "гражданите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА