Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 10:49 887 0

Швайнщайгер с фрактура на ключицата

  • шампионска лига-
  • байрен мюнхен-
  • наполи-
  • манчестър сити
Швайнщайгер с фрактура на ключицата - 1
©ЕРА/БГНЕС

Немският национал Бастиян Швайнщайгер ще отсъства от футболния терен между 4 и 6 седмици заради счупена ключица. Швайни получи фрактурата по време на мача от Група А на Шампионската лига между неговия Байерн Мюнхен и Наполи, завършил 3-2 за баварците. Това стана през второто полувреме на срещата при сблъсък с играча на Наполи Гьохан Инлер.

"Ключицата му е счупена. Ще бъде опериран или още сега, или утре сутринта. Според лекарите ще се възстанови за 4 до 6 седмици, но не бих искал да се ангажирам с каквато и да е прогноза", заяви на пресконференцията след мача старши-треньорът на Байерн Юп Хайнкес. Преди срещата треньорския щаб на Байерн дълго умува дали Швайнщайгер да играе, тъй като през уикенда футболистът пък получи контузия в прасеца по време на мача от Бундеслигата между Байерн и Нюрнберг, завършил 4-0.

В другия мач от Група А Манчестър Сити разгроми като гост испанския Виляреал с 3-0. Начело в групата е Байерн с 10 т., следван от Сити със 7 , Наполи с 5 т. и Виляреал без точков актив до момента, съобщава БГНЕС. Предлагаме ви и таблицата с временното класиране във всички групи на Шампионска лига след изиграните през миналите два дни срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА