Last news in Fakti

16 Декември, 2016 12:28 904 0

Божинов лъсна обувките на съотборник

  • божинов-
  • леонардо-
  • партизан-
  • спартак суботица

Българинът остана впечатлен от колегата си Леонардо

Божинов лъсна обувките на съотборник - 1
Снимка: БТА/АР

Българският нападател Валери Божинов показа по необичаен начин уважение към бразилския си съотборник Леонардо в последния мач за сезона на Партизан. Черно-белите се наложиха с 2:0 над Спартак Суботица и събират 48 точки от 21 мача, на 6 от лидера Цървена звезда.

Леонардо откри резултата в 55-ата минута, а само 8 по-късно, той се разписа отново - този път от свободен удар за 2:0. Именно това попадение предизвика възхищението на Божинов, който сложи крака на бразилеца на коляното си и му лъсна обувката с ръкава на фланелката си. В стария футболен фолклор това е признание за голямо майсторство, пише сръбската преса.

Българският нападател, който има 7 попадения за сезона, след което беше заменен от Михайлович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА