23 Декември, 2016 18:29 1 276 1

Моуриньо нападна Челси

  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • философия

"Трудно някой ще ги настигне", заяви мениджърът на Юнайтед

Моуриньо нападна Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Трудно някой ще спре Челси в битката за титлата в Англия, каза Жозе Моуриньо, бивш мениджър на лондончани и настоящ такъв на Манчестър Юнайтед.

Юнайтед няма загуба в осем поредни мача във Висшата лига, като последното им поражение е именно от Челси с 0:4 на "Стамфорд Бридж" през октомври. "Червените дяволи" са шести в таблицата с 30 точки, 13 по-малко от лидера Челси.

"Трудно ще настигнем Челси. Не само заради разликата в точките, но и заради философията им на игра. Те вкарват един гол и това им е достатъчно за трите точки. Предимно се защитават и го правят доста добре. Не се интересуват какво ще си кажат хората за играта им. Те просто искат да побеждават. И поради тази причина не виждам как ще загубят много точки", коментира Жозе Моуриньо.

"Не искам да казвам, че Юнайтед ще се бори за четвъртото място, защото мисля, че може да завършим и по-напред в класирането. Но има възможност да завършим и по-назад, защото конкуренцията е убийствена", каза още португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    3 0 Отговор
    Ееееее, тоя прекали - когато той спира автобуса пред вратата може, а за другите - не.