Last news in Fakti

27 Декември, 2016 09:56 678 0

Конте: Искам титлата, а не рекордите

  • конте-
  • челси-
  • борнемут-
  • схема-
  • титла-
  • рекорд

"Противниците ни променят схемите си, за да ни противодействат", заяви италианецът

Конте: Искам титлата, а не рекордите - 1
Снимка: БТА/АР

Челси записа 12-а поредна победа и продължава да води уверено в Премиършип. Този път глава преклони отборът на Борнемут, който отнесе три гола на "Стамфорд Бридж".

"Доволен съм, защото не е лесно да спечелиш 12 поредни срещи. Горд съм от това, но предпочитам да вдигнем титлата, отколкото да поставяме такъв рекорд", заяви мениджърът на лондончани Антонио Конте.

"Продължаваме по същия начин. Фантастичен е и начинът, по който постигаме успехите. Днес видях добра концентрация у моите футболисти. През изминалите дни се подготвяхме добре за предстоящите мачове", добави италианецът.

"Щастлив съм от играчите, защото във всеки един момент те ми показват желание да се борят, да печелят и да постигнат нещо важно този сезон", продължи Конте пред клубния ТВ канал. "Вече след като имаме толкова много успехи, нашите съперници се стремят да променят схемите си на игра. Днес може би за първи път Борнемут игра с трима централни защитници, за да се опитат да ни спрат. Това се случваше и в Италия, когато бях наставник на Ювентус. Ние трябва да сме подготвени за това. Това показва, че ни уважават. Трябва да сме наясно, че всеки един двубой ще бъде много тежък. Днес победихме без двама много важни футболисти за нас - Диего Коща и Н'Голо Канте. Получих отличен отговор от целия тим. Фантастично е да можеш да разчиташ на всичките си играчи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА