28 Декември, 2016 05:15 1 159 0

Барселона иска да си върне Тиаго

  • алкантара-
  • байерн мюнхен-
  • барселона-
  • трансфер

Треньорският щаб на каталунците настоява за този трансфер

Барселона иска да си върне Тиаго - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорският щаб на испанския шампион Барселона иска да върне на "Камп Ноу" халфа на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара, пише Sport.es.

25-годишният футболист е продукт на школата на каталунците, но през 2013 г. беше продаден на германския колос за 20 милиона евро. Алкантара не се поколеба да премине на "Алианц Арена", където се събра с откривателя си Пеп Гуардиола.

Испанецът обаче вече не е в Байерн и се предполага, че футболистът с удоволствие би се завърнал в родния си клуб, където играе и брат му Рафиня. През лятото името на Алкантара беше свързвано и с Манчестър Сити, където Гуардиола продължи кариерата си.

Барса пък изпитва остра нужда от халф с качествата на Алкантара, който да дърпа конците в средата на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА