3 Януари, 2017 10:58 911 0

Босът на Лацио урежда лично трансфера на Кафу

  • лацио-
  • лотито-
  • лудогорец-
  • кафу-
  • трансфер

Клаудио Лотито ще води преговорите за звездата на Лудогорец

Босът на Лацио урежда лично трансфера на Кафу - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Лацио Клаудио Лотито ще преговаря лично за привличането на звездата на Лудогорец Джонатан Кафу, пише Tuttosport. Според изданието българският хегемон е непреклонен в искането си да получи минимум 10 милиона евро за бразилския техничар, който направи фурор с представянето си в Шампионска лига.

"Орлите" искат да купят Кафу още през зимния трансферен прозорец, а в преговорите на Лотито ще помага и спортният директор Игли Таре.

Лацио обаче има сериозна конкуренция за подписа на нападателя, защото вчера се появиха информации, че Евертън е готов на мига да плати 10 млн. евро, за да разполага с Кафу. "Карамелите" имат спешна нужда от нов атакуващ футболист заради трайната контузия на Яник Боласие.

Името на 25-годишния ас на Лудогорец е свързвано още с куп отбори от големите европейски първенства, сред които Лестър, Съндърланд, Шалке, Сент Етиен и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА