Last news in Fakti

3 Януари, 2017 16:28 665 0

Неделев не иска в Левски, остава в Ботев

  • неделев-
  • майнц 05-
  • левски-
  • ботев пловдив

Халфът ще играе в родния си клуб до края на сезона

Неделев не иска в Левски, остава в Ботев - 1
Снимка: БТА

Националът Тодор Неделев със сигурност ще играе в Ботев Пловдив и през пролетния полусезон. Неделев ще остане в родния си клуб за още шест месеца под наем от германския Майнц 05, след като двата клуба постигнаха договорка за ново преотстъпване на крилото.

23-годишният офанзивен халф записа 8 гола и 9 асистенции в 18 официални мача за "жълто-черните" в Първа лига през есента. Той също така се разписа два пъти и в две срещи от турнира за купата на България, в който пловдивчани са четвъртфиналисти.

Интерес към Неделев имаха още два български клуба Лудогорец и Левски, но той предпочете да остане в Ботев. Халфът има договор с Майнц 05 до лятото на 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА