10 Януари, 2017 05:15 799 0

Йозил: Венгер ще определи бъдещето ми

  • йозил-
  • арсенал-
  • венгер-
  • договор-
  • бъдеще

Германецът твърди, че се чувства много добре в Арсенал, но иска да знае ситуацията на мениджъра

Йозил: Венгер ще определи бъдещето ми - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил твърди, че се чувства отлично в клуба, но иска да знае бъдещето на Арсен Венгер, преди да поднови договора си за дълго време. От настоящия му контракт остават още 18 месеца и той твърди, че основната причина да играе на „Емиратс“ е именно френският мениджър, чийто настоящо споразумение с лондончани е до края на тази кампания.

„Чувствам се много добре в Арсенал и показах желание да удължа договора си с клуба. Феновете искат да остана и сега нещата зависят от клуба. Ръководството знае, че съм тук заради Арсен Венгер, който ме доведе и ми вярва. В клуба обаче са наясно, че искам яснота относно бъдещето на мениджъра“ заяви Йозил пред „Кикер“.

Той отхвърли твърденията, че е поискал огромно увеличение на заплатата си и не е съгласен с Тиери Анри, който коментира, че двамата със Санчес държат клуба за заложник.

„Всеки има право на мнение. Тези коментари определено не ме интересуват. Хората могат да казват каквото искат, но всъщност не знаят какво се случва между мен и клуба“ добави халфът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА