Last news in Fakti

16 Януари, 2017 17:00 965 0

Ювентус се сгромоляса срещу Фиорентина

  • ювентус-
  • фиорентина-
  • калинич-
  • игуаин

Хървати наказаха Старата госпожа

Ювентус се сгромоляса срещу Фиорентина - 1
Снимка: БТА/АР

Фиорентина победи Ювентус с 2:1 в дерби от 20-ия кръг на италианската Серия „А“. Никола Калинич откри в 37-ата минута за „виолетовите“. Хърватинът се възползва от извеждащ пас на Бернардески и прониза Буфон за 1:0.

Ветеранът продължи с отличните си намеси и след почивката, като в 50-ата отрази удар на Калинич, който бе изведен на чиста позиция.

В 55-ата минута Милан Бадел покачи на 2:0. Той центрира в пеналта на Ювентус, Киеза скочи, но не успя да отклони с глава. Движението му обаче заблуди Буфон, който не успя да избие топката и тя спря зад гърба му.

Само три минути по-късно Гонсало Игуаин намали на 2:1, след като се възползва от грешка в отбраната на "виолетовите".

След победата Фиорентина се изкачи в класирането с една позиция и вече е на 8-о място с 30 точки, Ювентус е лидер с 45 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА