Last news in Fakti

16 Януари, 2017 16:24 949 1

Киелини: Ювентус вече не е толкова солиден

  • киелини-
  • защита-
  • ювентус-
  • буфон

"Преди Буфон не си цапаше ръкавиците, а сега ни вкарват всеки мач", разочарован бе защитникът

Киелини: Ювентус вече не е толкова солиден - 1
Снимка: БТА/АР

Бранителят на италианския шампион Ювентус - Джорджо Киелини, остана много разочарован след загубата с 1:2 от Фиорентина на "Артемио Франки" в дербито от 20-ия кръг на Серия "А".

Според него "бианконерите" още не са намерили правилния баланс в отбора и разкритикува представянето на защитата, от която той е основен стълб.

"Не се представихме добре, още не сме намерили баланса. Истината е, че знаем, че не сме толкова солидни, колкото бяхме през миналия сезон. Не спираме да повтаряме това дори и по време на победните серии. Ако погледнем назад, ще си спомним, че Джиджи Буфон често не успяваше да си изцапа ръкавиците, но сега допускаме голове почти всеки мач или поне възникват опасности прекалено често", заяви Киелини.

Въпреки четвъртата загуба шампионите остават лидер в класирането с точка пред основния си преследвач Рома, който е и с мач повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Проблемът в защитата си има име и той се казва Киелини. Рядко надценен играч с безкрайни груби грешки в защита. Абсолютно неадекватен на моменти, слаб технически футболист. Като цяло Юве сами се докараха до тук с привличането на изпяти песни, като Алвеш и Евра. Не може да мислиш за бъдещето и да взимаш играчи на по 33-34 години. Една безкрайна ротация на халфовата линия, без да се знае кои са титулярите на които се разчита в тежките мачове. В нападение се почуди как да угоди на Манджукич и Дибала. Един нападател трябва да играе редовно, за да поддържа инстинкта на убиец и да не трепва в завършващия момент. Алегри пое отбора изграден от Конте и от този момент само тегли назад. Няма да се изненадам, ако изгубим титлата тази година.