Last news in Fakti

18 Януари, 2017 16:25 791 0

Меси: Оставам в Барса, докато ме искат

  • меси-
  • барселона-
  • договор

"Марка" обаче твърди, че аржентинецът още не е получил оферта за нов договор

Меси: Оставам в Барса, докато ме искат - 1
Снимка: БТА/АР

Суперзвездата на Барселона Лео Меси успокои феновете, като отново обяви, че ще остане на „Камп Ноу“, докато клубът го иска. Каталунците още не могат да се споразумеят с аржентинеца за удължаването на контракта му, който изтича след 18 месеца и несигурността е подсилена от слуховете, че Манчестър Сити ще опита да го отмъкне.

Сега обаче Меси опита да разсее спекулациите за бъдещето си, като заяви, че остава отдаден на Барселона.

„Винаги съм казвал, че този клуб ми е дал всичко и ще бъда тук, докато ме искат“ заяви той пред списание „Коуч“.

Вестник „Марка“ обаче продължава да твърди, че ситуацията около бъдещето му изобщо не е толкова розова, като съобщава, че до момента Меси не е получил дори формално предложение за новия си договор.

Шефовете на каталунците не спират да твърдят, че правят всичко, за да го задържат, но действителността е доста по-различна. Неймар и Сурес вече удължиха договорите си с клуба, но ситуацията с Меси остава неясна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА