Last news in Fakti

20 Януари, 2017 09:56 572 0

Рома безпроблемно на четвъртфинал за Купата

  • наинголан-
  • рома-
  • сампдория-
  • джеко-
  • ел шаарави-
  • купа на италия

„Вълците” елиминираха Сампдория след 4:0 в Рим

Рома безпроблемно на четвъртфинал за Купата - 1
Снимка: БТА/АР

Рома разби у дома Сампдория с 4:0 и се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на Италия „Вълците” доминираха през целия мач и поведоха с гол на Раджа Наинголан (39) още преди почивката. Малко след началото на втората част Един Джеко (47) удвои аванса на домакините и по-късно асистира на Стефан Ел Шаарави (61), който направи резултата класически. В самия край Раджа Наинголан (90) отново се разписа и оформи крайния резултат.

В спор за място на полуфиналите воденият от Лучано Спалети ще се изправи срещу един от аутсайдерите в Серия „Б” Чезена, който отстрани Сасуоло след успех с 2:1 като гост. Мачът на „Олимпико” в Рим е на 1 февруари от 21:45 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА