Last news in Fakti

28 Януари, 2017 19:01 856 0

Челси и Сити напред за ФА Къп (ВИДЕО)

  • челси-
  • брентфорд-
  • манчестър сити-
  • кристъл палас-
  • фа къп

Лондончани се справиха с Брентфорд, докато Гражданите победиха Кристъл Палас

Челси и Сити напред за ФА Къп (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Лидерът във Висшата лига Челси победи у дома втородивизионния Брентфорд категорично с 4:0 и се класира за осминафиналите в турнира за Купата на Англия - ФА Къп.

Мениджърът на домакините Антонио Конте даде шанс за изява на повечето от тези футболисти, които по-малко играят като титуляри за първенство. Бразилецът Вилиан (14) и испанският национал Педро Родригес (21) след асистенция на Миши Батшуай набързо прекършиха противника, който така и не намери адекватен отговор на тези попадения.

След почивката Педро се отчете и с асистенция за гола на Бранислав Иванович (69), направил разликата класическа, а Миши Батшуай (81-дузпа) само оформи крайния резултат.

Изключително впечатление направи голът на Вилиан. Бразилецът изпълни перфектен пряк свободен удар и успя да намери скобата на врата на Брентфорд.

Така Челси елиминира Брентфорд в четвъртия кръг на ФА Къп и продължава към осминафиналната фаза на надпреварата.

Манчестър Сити също се класира с лекота за осминафиналите след победа с 3:0 като гост на Кристъл Палас. Тимът на Пеп Гуардиола беше по-добрият на “Селхърс Парк” и стигна до успеха след голове на Рахим Стърлинг (43’), Лерой Сане (71’) и Яя Туре (90)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА