Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 04:16 1 384 0

Барселона праща оферта за Месут Йозил

  • йозил-
  • барселона-
  • оферта-
  • арсенал

Каталунците дори са установили контакт с агента му

Барселона праща оферта за Месут Йозил - 1
Снимка: БТА/АР

Барселона може да отправи оферта за халфа на Арсенал Месут Йозил през лятото, твърди "Мирър". Каталунците следят внимателно ситуацията около германския национал, който има договор за още 18 месеца с лондончани и за момента се дърпа да го преподпише.

Желанието на Арсен Венгер е да го задържи на всяка цена в редиците си, но въпреки това бъдещето на германеца в дългосрочен план, в клуба, е под въпросителна.

Усилено се говори, че представители на Барса вече са установили контакт с неговия агент и са "опипали почвата". Така на практика, ако Йозил не парафира нов договор в близките месеци, то тогава през лятото нищо чудно да се озове на "Ноу Камп".

Байерн Мюнхен също следи ситуацията с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА