Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 16:47, обновена 6 Февруари, 2017 16:55 1 947 0

Ленъкс Люис: Кличко е мотивиран да победи

  • ленъкс люис-
  • бокс-
  • владимир кличко-
  • антъни джошуа

Боксовата легенда очаква с нетърпение двубоя между Антъни Джошуа и украинеца

Ленъкс Люис: Кличко е мотивиран да победи - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият световен шампион в тежка категория Ленъкс Люис предупреди всички, които смятат Владимир Кличко за аутсайдер в двубоя срещу Антъни Джошуа да имат едно наум. Букмейкърите определят шансовете на украинеца за успех на 29 април като значително по-малки от тези на съперника му.

"Не вярвам загубата от Фюри да е сломила Кличко. Той знае как се работи и ще бъде мотивиран за още един бой. Ще разберем още след първите два рунда на мача. После ще говорим отново“, сподели боксовата легенда.

Кличко не се се е боксирал от 15 ноември 2015-а насам, когато загуби от Тайсън Фюри след съдийско решение. Очаква се двубоят, който ще се проведе на стадион "Уембли" в Лондон, да привлече 90 000 зрители по трибуните и милиони пред малките екрани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА