Last news in Fakti

11 Февруари, 2017 10:59 587 0

ПСЖ продължава да мачка съперници в Лига 1

  • псж-
  • лига 1-
  • бордо

Отборът на ПСЖ отново е фаворит за титлата във Франция. Шампионите дадоха поредна сериозна заявка за защита на трофея си от миналата година.

Столичният гранд разгроми с класическото 3:0 Бордо в гостуването си от 25-ия кръг на Лига 1.

Столичани изграха изключително силен мач и можеха да спечелят и по-убедително, като демонстрираха отлична форма преди предстоящия сблъсък с Барселона от 1/8-финала в Шампионската лига следващата седмица.

Единсон Кавани се разписа на два пъти в 6-ата и 47-ата минута, а третото попадение бе дело на Анхел ди Мария в 40-ата минута.

До края на срещата парижани направиха още доста пропуски и можеха да спечелят и още по-убедително. В крайна сметка за гостите е най-важното е, че взеха трите точки и се изравниха с Монако на върха в класирането, но монегаските са с мач по-малко в актива си. Бордо пък остава на 7-ото място с 36 спечелени точки до момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА