Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 10:27 834 0

Владо Стоянов: Дано тази вечер измръзна

  • стоянов-
  • лудогорец-
  • копенхаген-
  • лига европа

Стражът на Лудогорец си пожела да няма много работа срещу ФК Копенхаген

Владо Стоянов: Дано тази вечер измръзна - 1
Снимка: БТА

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов си пожела спокойна вечер в първия мач срещу Копенхаген и се пошегува, че предпочита да настине на „Васил Левски”, отколкото да има много работа в 1/16-финала с датския шампион.

„Очаквам първо доста труден двубой. Копенхаген е доста добър отбор, показа го в групите. Смятам, че имаме сили и вярвам в силите и класата на нашия отбор да покажем, че сме по-добрият отбор и да излезем с един добър резултат от първия двубой и в крайна сметка да излезем победители. Не можеш да кажеш дали ще бъде спокоен мач или не. Смятам, че утре няма да има поне за мен много работа и се надявам да няма, хората пред мен да са успели да неутрализират играчите на Копенхаген. Дай Боже да измръзна утре, както се казва”, каза Владо Стоянов на официалната пресконференция на Лудогорец преди мача.

Той прикани повече фенове, дори не на Лудогорец, да дойдат на „Васил Левски” и им обеща интересна игра.

„Надяваме се да дойдат колкото може повече хора, не само фенове на Лудогорец, въобще хора, които гледат футбол,. Прогнозите са за едно меко време февруарско. Тази подкрепа ни е необходима, а аз мога да обещая, че хората няма да останат разочаровани и ще успеем да ги зарадваме с една интересна игра”.

Стражът подчерта, че Лудогорец няма да играе за 0:0 и е сигурен, че родният първенец ще вкара и в двата мача.

„Ние никога не сме играли за 0:0. Не смятам, че отново ще играем за 0:0, но ако не допуснем гол, това е в наш плюс, тъй като аз вярвам, че моите колеги в предни позиции ще вкарат както днес, така и в другия двубой”.

Стоянов посочи прогресивното развитие на Лудогорец в евротурнирите.

„Нашият отбор върви крачка по крачка. Играхме Лига Европа, успяхме дори от групите да излезем, влязохме в групите на Шампионска лига, пак Шампионска лига, излязохме от групите в Лига Европа. Вече сме настроени и готови отново за емоцията Лига Европа, европейска сцена”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА