Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 12:57 1 270 2

Неймар: Никога не са ме били така

  • неймар-
  • барселона-
  • псж-
  • шампионска лига

Ще бъде трудно да обърнем нещата", развя бялото знаме кариоката

Неймар: Никога не са ме били така - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Барселона Неймар практически отписа шансовете на каталунците за обрат на реванша с ПСЖ след срамното поражение в Париж с 0:4 на осминафиналите в Шампионската лига.

"Получи се един необичаен за нас мач, който рядко ни се случва, но ПСЖ заслужава поздравления. Изиграха страхотен двубой и успяваха да стигнат до вратата ни по много добър начин, правейки и добри завършващи удари", коментира кариоката.

"Сега трябва да мислим за следващия си мач и да видим какво можем да направим, за да обърнем нещата в наша полза. Нещо, което е много трудно. Практически е невъзможно. Но нямаме право да се предаваме."

"Трудно е да се подготвиш за такъв мач. Не мисля, че съм бил в такава ситуация досега. В следващия мач ще дам всичко от себе си, за да обърнем нещата, но ще бъде трудно", добави Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    1 0 Отговор
    Викнете си камата,той ще ви даде акъл...Хахаха...:-)
  • 2 Каброн

    0 0 Отговор
    Може и ЕлГолеадор със схемата: По принцип два шамара ,оправят нещата.