Last news in Fakti

20 Февруари, 2017 01:00 1 256 0

Легенда се нахвърли върху Макгрегър

  • макгрегър-
  • джордж форман-
  • мма

Ирландецът не бил нищо особено

Легендата на професионалния бокс Джордж Форман определи ММА звездата Конър Макгрегър като Господин Никой преди да започне със своите предизвикателства към Флойд Мейуедър.

"Това момче, на когото хората не знаеха името, сега флиртура с идеята да се бие с Флойд Мейуедър. Трябва да се възползва от това и да се бие срещу още стотина съперника преди двубоя с Мейуедър. Сега е известен. Не беше толкова популярен преди да се заговори за негов мач с Флойд."

Джордж Форман винаги е критикувал защитния стил на Мейуедър. Той потвърди, че за нищо на света няма да даде пари, за да гледа негов двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА