Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 20:56 1 122 2

Бербатов: Играе ми се още

  • бербатов-
  • тотнъм-
  • футбол

Футболът ми липсва, заяви ветеранът

Бербатов: Играе ми се още - 1
Снимка: БТА/АР

"Футболът наистина ми липсва, когато си спомня за времето ми в Тотнъм", заяви българската легенда Димитър Бербатов, който беше гост в студиото на ВВС за мачовете от турнира за купата на ФА.

"Тотнъм беше отборът, който ми даде възможност да покажа какво мога да правя на терена. Такива неща не се забравят и именно заради това ще бъда вечно благодарен към "шпорите". Мартин Йол ми вярваше на 100 процента и прекарах чудесни години в Тотнъм. Когато си спомням за тези времена, футболът наистина ми липсва", каза нападателят.

Относно бъдещето си, ветеранът, който е свободен агент, заяви: "Искам да продължа да играя. Опитвам се да си намеря отбор. Тренирам, поддържам форма".

Бербатов, който след Тотнъм игра за Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако и ПАОК Солун, беше гост на ВВС за мача от петия кръг на купата на ФА между Фулъм и Тотнъм. "Шпорите" спечелиха с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Какво шах ли?
  • 2 Капитана

    0 0 Отговор
    Играе ти се,но няма кой да те вземе!!!
    Пич окачай бутонките на стената,но може да дойдеш да съживяваш Левски или ЦСК.Стар си вече за голямата игра.