Last news in Fakti

22 Февруари, 2017 05:16 944 0

Стоичков: Обрат срещу ПСЖ не е невъзможен

  • стоичков-
  • псж-
  • невъзможен

Легендата на българския футбол Христо Стоичков говори за ситуацията в отбора на сържето си Барселона, обявявайки се изцяло в подкрепа на Луис Енрике. Бившият футболист на испанския гранд за пореден път разкритикува медиите и коментира шансовете на “блаугранас” срещу Пари Сен Жермен, както и бъдещето на Лионел Меси.

“Трябва да сме реалисти, но обрат срещу ПСЖ не е невъзможен.. Няма да е лесно, но аз вярвам във всички футболисти. Трябва да търсят победата още от първата минута. Ако има голове преди почивката, вече можем да мислим за нещо повече, защо не? Аз вярвам във възможностите на играчите”, каза легендарната осмица на събитие, провело се в каталунската община Марторел.

“Не се съмнявам въобще, че отборът ще реагира подобаващо. Един мач не значи нищо. По-младите не си спомнят, но по наше време загубихме с 0:5 от Сантандер. А бяхме аз, Ромарио, Лаудруп и всички останали. След това обаче се вдигнахме и записахме четиринадесет поредни победи”, добави още Стоичков.

“Не може да се пишат и говорят такива неща за Луис Енрике. Да летят такива обвинения и критики към него и към играчите. Не можеш да съдиш един отбор, който е спечелил всичко, на базата на 90 минути. Този тим е спечелил толкова, колкото нито един друг в света дори не може да мечтае”, продължи Христо.

“Не е важно, че Меси не е празнувал след дузпата срещу Леганес. Той поднови договора си преди шест месеца”, заяви многозначително Камата относно бъдещето на Лео на “Камп Ноу”.

“Уважавам решенията и на ръководството, и на Луис Енрике. Ако той реши да продължи - винаги е добре дошъл, а ако поиска да си тръгне, трябва да получи необходимото уважение”, завърши Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА