Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 21:08 1 729 5

Феновете линчуват финансовия директор на Левски

  • феновете-
  • левски-
  • линчуват

Спас Русев продулжава да е шеф на столичния гранд

Спас Русев продължава да бъде собственик на ПФК Левски. Акциите на бизнесмена не са “джиросани”, не са прехвърлени на друго лице и все още са негова собственост.

Това разкри финансовият директор на “сините” Красимир Иванов по време на срещата между ръководството на 26-кратния шампион на България и феновете на клуба.

Съдбовното за столичния гранд събитие стартира малко след 19 часа в зала "Универсиада" и продължава доста повече от очакваното.

Иванов и изпълнителния директор Диана Иванова неуверено опитват да дадат отчет пред разярените запалянковци след решението на собственика да се оттегли.

Стана ясно, че загубата на клуба към настоящия момент намалява спрямо 2014 година. В последните 3 години Левски е изгубил 11,3 милиона лева. През 2014 година Левски е увеличил капитала, но с цената на заем.

Месечните разходи на Левски са около 1 милион, за година разходите са 12,3 милиона лева. Тази година приходите на клуба са 11,3 милиона лева. Клубът е обезпечен до края на настоящия сезон.

„От съществуването си до момента Левски е „изгорил” 39 млн. лева. Всички собственици са покрили тази разлика през годините”, коментира Иванов.

Иванов обяви, че Левски е близо до поставения от УЕФА максимум за допустими задължения и ако те продължат да растат, ще последва наказание.

"Отварянето на стадиона за един мач ни струва малко над 50 000 лева", обяви Иванов. Средният приход от зрители на мач е 22 000 лева от всички сектори.

Той показа пред феновете презентацията, представена пред Общото събрание на акционерите в Левски. Иванов обеща утре /петък/ сутрин пълният доклад за финансовото състояние на Левски по пера да бъде публикуван на клубния сайт.

Освен мощните вербални атаки срещу "подсъдимите", през тази вечер неколкократно избухваха скандали и между самите фенове, които доста често бяха на противоположни позиции относно възгледите им за развитие на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Жива Бира Трявна

    10 0 Отговор
    НЕ мога да ги разбера, какъв им е проблема на тея фенове?
    Фирмата дето коси тревата взима 50 000лв.
    Фирмата дето мете между седалките - 50 000лв.
    Фирмата дето поддържа ел. инсталацията и прожекторите - 50 000лв.
    Фирмата дето ....
    И така задълженията стават много, обаче всички фирми дето печелят конкурсите са дъщерни на собствениците на Левски и се изхранват за сметка на фенове, телевизионни права и т.н.
    Реално всеки един отчет трябва да се проследи поетапно и подробно, иначе - НА ВИ ЕДНИ ОТЧЕТИ, ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!
    И после се тюхкайте, колко скъпо било и как собствениците на клубовете се били прецакали и т.н.
    НИКОЙ СОБСТВЕНИК НЯМА ДА СЕ ПРЕЦАКА!
    БАНКИТЕ ФАЛИРАТ И ПРЕЦАКВАТ ВЛОЖИТЕЛИТЕ СИ, А НЕ СЕБЕ СИ!
    Не ги знам, какво има да реват и да обясняват, колко много обичали Левски и да заплашват...
    Дивотия!
    Чорбата сякаш и се размина - Лупи им изсмука мазнините и си живее живота, а онея още ронят сълзи, сякаш от тях нещо зависи.
  • 2 Гонзо левскара.

    7 6 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тоя смешен отбор бе. Тоя собственик какво се съобразява с тия лунпени фенове.
  • 3 В група

    2 2 Отговор
    Време е за раздяла
  • 4 Киро

    2 2 Отговор
    Фалит и припознаване с Лефски Егълница!

    Стига сте срамили името на Апостола, подуенски евроидиоти, вие нямате нищо общо с него!

    Вие сте Лефски, Лески или Лесни, както ви харесва!
  • 5 681 БЪЛГАРИЯ

    1 2 Отговор
    Хе Хе Хе Лефске под.уене фалира Урааааа ! Това е отбора който посрами името на Апостола и на България !!!