Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 12:28 1 163 1

Карагър: Вече е ясно, че играчите са предали Раниери

  • лестър-
  • раниери-
  • ливърпул-
  • карагър-
  • срам

Лисиците просто не направиха достатъчно за Раниери, казва той

Карагър: Вече е ясно, че играчите са предали Раниери - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият защитник на Ливърпул, а сега телевизионен анализатор – Джейми Карагър критикува остро бившия си тим, но и Лестър, който срази мърсисайдци с 3:1 дни след раздялата с Клаудио Раниери.

Два гола на Джейми Варди и един на Дани Дринкуотър помогнаха на Лисиците да спечелят, но Карагър се ядоса, че отборът не е показал същата отдаденост при италианеца. В същото време той отчете много слабото представяне на Червените.

„Лестър бяха брилянтни, абсолютно фантастични. Те спечелиха благодарение на енергията си, отдадеността и старанието. Не става дума за тактика, а просто да имаш нещо вътре в теб. Нормално е да има въпроси към тях, защото промяната в сравнение с предишните срещи бе изключителна. Това бяха 11 отдадени играчи”.

„Гледам футбол от дълго време, но не мисля, че съм виждал мач, след който и двата отбора трябва да се срамуват. Ливърпул заради много слабата си игра, а Лестър заради силното си представяне на фона на липсата на отдаденост и желание в предишните срещи” заяви Карагър.

„Мнението ми не само, че не се промени, а дори се засили усещането, че играчите на Лестър просто не направиха достатъчно за Раниери” категоричен бе бившият бранител на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    2 0 Отговор
    Повече от ясно е, че футболистите бойкотираха треньора. В днешно време това е обичайна практика, когато футболистите решат, че наставникът им трябва да бъде заменен.,