Last news in Fakti

2 Март, 2017 00:07 740 1

Лацио прати в нокдаун Рома

  • лацио-
  • рома-
  • купата

Отборът на Лацио записа ценна победа с 2:0 над Рома в първа полуфинална среща между двата тима от турнира за Купата на Италия.

Сергей Милинкович-Савич в 29-ата минута и Чиро Имобиле в 78-ата отбялязаха попаденията за "орлите", които заслужено взеха солиден аванс преди реванша.

Между двете попадения на лациалите, "вълците" имаха своите шансове да изравнят резултата. В 59-та минута Пароло връхлетя върху топка, загубена от Имобиле в наказателното поле и бе на няколко сантиметра от уникален гол, но топката се оплете от външната страна на мрежата.

Няколко секунди по-късно Салах получи добър пас отляво и стреля много силно, но топката се отби от сглобката на двете греди.

В самия край на двубоя Спалети реши да пусне в игра Франческо Тоти, но легендата на Рома имаше твърде малко време, за да помогне на своя тим. Все пак, отборът на Спалети успя да притисне съперника в заключителните минути, но не и да отбележи гол, който да облекчи задачата му за ответния двубой.

Така Лацио ще има комфортен аванс от 2:0 за реванша, който ще се играе отново на "Стадио Олимпико", но с разменени роли на 5-ти април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    0 0 Отговор
    Браво...:-) Важна после срещу евро Рома...