Last news in Fakti

8 Март, 2017 10:26 1 340 1

Венгер след 1:5: Съдията е виновен!

  • венгер-
  • арсенал-
  • шампионска лига-
  • съдия-
  • байерн мюнхен

Французинът си намери оправдание за разгромната загуба от Байерн

Венгер след 1:5: Съдията е виновен! - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер намери виновник за позорното поражение с 1:5 като домакин на Байерн (Мюнхен) в среща-реванш от осминафиналите на Шампионска лига. Според френския специалист съдията на двубоя Тасос Сидоропулос е бил с основна заслуга за унижението, което "артилеристите" претърпяха на "Емиратс".

„Не знам какво стана… Играхме добре, но в един момент нещата се объркаха. До един момент всичко беше както искахме. Трудно е да си обясня какво се обърка“.

„Футболистите хвърлиха много усилия и играха добре. След като останахме с десет човека и трябваше да вкараме четири гола, това ни постави под твърде голямо напрежение и рухнахме. Просто бе невъзможно да направим нищо повече. Но съдията ни причини всичко това", заяви Венгер.

"Нямаше никаква дузпа, защото първо Левандовски беше в засада. На всичкото отгоре той дава картон на Кошчиелни и после го гони за нищо. Това просто не е сериозно! Когато видиш такова поведение от рефера в толкова важен мач, си съкрушен."

"Затова искам да се извиня на хората по трибуните. Те дойдоха тук и платиха много пари, за да гледат подобна продукция и да виждат как се случват подобни неща в подобни мачове", добави бесният Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    1 2 Отговор
    Факт е, че Арсенал играха много по-добре до изравнителния гол. Факт е, че не им дадоха чиста дузпа при 1:0 и е факт, че дузпата за Байерн беше спорна, а червеният картон за Косчелни - абсурден и решаващ за развоя. Но е и факт, че Венгер не вкара защитник, който да заеме мястото на Косчелни и лично носи отговорност Арсенал за втори мач да се изложат като селски отбор със загуба с 1:5, вместо да се затворят и да устискат поне за 1:1... И, ако някой каже - защо да го прави, какво имат да губят - имат да губят достойнството си, и успяха да го загубят.