Last news in Fakti

12 Март, 2017 20:56 727 0

Ливърпул обърна Бърнли

  • ливърпул-
  • бърнли-
  • вайналдум-
  • барнс-
  • джан

Червените не показаха най-доброто си лице, но победихс

Ливърпул обърна Бърнли - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул направи обрат срещу Бърнли и постигна победа с 2:1 на своя "Анфийлд" в среща от 28-ия кръг на Висшата лига. След успеха си момчетата на Юрген Клоп заемат 4-ото място в класирането с актив от 55 точки.

Барнс откри за гостите в 7-ата минута, а в продължението на първото полувреме Вайналдум изравни. Победният гол за домакините бе дело на Джан в 60-ата минута. Това е 9-ата поредна загуба на Бърнли като гост на "Анфийлд".

Все пак обаче тимът вкара за сефте при гостуване на този противник от над 40 години насам. Не може да не се отбележи, че днес нищо в играта на домакините не се получаваше и това бе една от "грозните" победи, които понякога Клоп иска да вижда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА