13 Март, 2017 13:56 943 0

Джак Уилшър готов да напусне Арсенал

  • уилшър-
  • арсенал-
  • борнемут-
  • договор

Имам договор за още една година, но ще видим, заяви халфът

Джак Уилшър готов да напусне Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Халфът на Борнемут Джак Уилшър не мисли изобщо за Арсенал. 25-годишният футболист играе като преотстъпен за "черешките" от "артилеристите" и след края на сезона се завръща на "Емиратс". Към момента обаче той отказва да коментира дали бъдещето му е свързано с лондонския клуб, като единствено сподели, че предстоят разговори с босовете на тима.

"В момента не мисля за това. Искам да играя възможно най-много и се старая да се представям добре, за да разчита треньорът на мен", каза Уилшър пред "Дейли Мирър".

"Не искам да говоря за бъдещето. Имам договор за още една година с Арсенал, но ще видим какво ще стане. След края на сезона ще седнем и ще говорим. Сега мисля само за Борнемут", добави той.

Преди време се заговори, че интерес към Уилшър има от редица грандове. Според английските медии най-сериозен е той от Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА