13 Март, 2017 23:53 1 934 2

На ръба на смъртта (ВИДЕО)

  • смърт-
  • мма-
  • видео-
  • кървав-
  • съдията-
  • задушаване-
  • буба дженкинс

По време на кървавия ММА сблъсък между американеца Буба Дженкинс и руснака Али Багов, след като първият видимо отстъпваше на по-агресивния си опонент, той бе съборен на земята от противника си.

Въпреки това приклещен до оградата, американецът нямаше намерение да се предава, дори това да му коства живота.

Състезателят, който иска да прекрати боя трябва да потупа с ръка по пода. Вместо това обаче, Буба продължи да се бори, макар че вече бе осъзнал, че краят е близо.

Необратимото злощастие бе предотвратено благодарение на съдията, който самоотвержено се хвърли върху двамата боици и успя да спаси янкито от сигурна смърт, вследствие на задушаване.

След като руснакът отпусна захвата Дженкинс се олюля и едва не загуби съзнание, тъй като притокът на кислород до мозъка му бе прекъснат.

Все пак случката завърши без фатален край и след посещение в болница загубилият боя Дженкинс се прибра вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Задушавам Са

    2 0 Отговор
    Г-н Николов, не се умира така лесно! Трябва да го души 5 минути за да има някакви сериозни последици. При задушаване човека ще изгуби съзнание както най-вероятно знаете. Това не го прави мъртъв! Ако случайно попаднете на подобна ситуация,не бързайте да кремирате човека,проверете за пулс. Ако откриете такъв,приберете запалката и опитайте да помогнете или поне не пречете.
    Поздрави.
    Ваш фен!
  • 2 Задушавам Са

    2 0 Отговор
    Също така ако се събудите през нощта г-н Николов и до вас има легнал човек(без значение мъж или жена) и е със затворени очи има някаква вероятност да е заспал...
    Поздрави