Last news in Fakti

18 Ноември, 2011 10:14 925 0

Португалският "Рекорд" за Божинов: "Пълно разочарование"

  • валери божинов-
  • спотинг лисабон
Португалският "Рекорд" за Божинов: "Пълно разочарование" - 1
©ЕРА/БГНЕС

Онлайн изданието на португалския вестник "Рекорд" включи нападателя на Спортинг Лисабон Валери Божинов в списъка с най-слабите летни трансфери в страната. Малко повече от месец след края на трансферния прозорец, част летните попълнения в Порто, Бенфика и Спортинг не оправдават очакванията за тях, се казва в материала на португалската медия.

"Рекорд" представят на читателите си списък с шест имена между които да определят най-голямото разочарование. В него са Жоан Капдевия и Родриго Мора от Бенфика, Хуан Мануел Итурбе и Стивън Дефур от Порто, Валери Божинов и Луис Агуилар от Спортинг.

Часто от техните коментари конкретно за Божинов:
"Не съм и очаквал повече от Божинов..."
"Пълно разочарование. Очаква се повече от играч от неговия калибър..."

Божинов дойде в Спортинг от Парма за 2.5 милиона евро през лятото и е ползван по-често като резерва в новия си тим, съобщава БГНЕС. Засега той има две попадения за португалците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА