Last news in Fakti

28 Март, 2017 01:00 685 0

Верати обмисля офертата на Ювентус

  • верати-
  • ювентус-
  • псж-
  • трансфер

Не изключвам завръщане в Италия, Юве е в Топ 4 на света, заяви халфът на ПСЖ

Верати обмисля офертата на Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Марко Верати не изключи възможността един ден да подсили италианския хегемон Ювентус, макар да се чувства щастлив във Франция за момента.

"Моите съотборници винаги са били близки с мен, аз се чувствам у дома там, добре ми е в Париж. Ще говоря с клуба и ще вземем най-доброто решение", коментира Верати пред телевизия Rai.

"Щастлив съм там. Серия А е голямо първенство, също като испанското и английското. Ако един ден реша да си ходя, ще преценя и ще взема най-правилното решение. Сега има клубове като Интер и Ювентус, които са готови да инвестират. Мисля, че Юве е сред четирите най-добри клуба в света и ще става по-силен в следващите години. Ако напусна Париж, няма да имам проблем да се върна в Серия А."

"Джиджи Буфон не ми е говорил за Ювентус. Той е наясно с моето желание да остана в Париж", добави Верати, който е желан от Юве, Байерн и Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА