28 Март, 2017 15:57 1 143 0

Шарапова се контузи преди завръщането си

  • шарапова-
  • контузия-
  • тенис-
  • допинг-
  • допинг-
  • завръщане

Рускинята напусна тренировка с лед на крака

Шарапова се контузи преди завръщането си - 1
Снимка: БТА/АР

Мария Шарапова получи контузия на тренировка. Тя се прибра с лед на левия глезен. Травмата едва ли е сериозна и ще й попречи да се завърне на корта. Петкратната шампионка от Големия шлем не е играла от март 2016 година, след като бе наказана за употреба на допинг.

29-годишната рускиня трябва да изиграе първия си официален мач след изтърпяване на наказанието на 26 април на турнира в Щутгарт. Тя получи "уайлд кард" за състезанието в Германия и за силните турнири в Мадрид и Рим след това.

Поканите предизвикаха негодувание от нейни колежки, които изразиха мнение, че с нищо не е заслужила подобно отношение. Други тенисистки обаче признаха, че нейното присъствие е добро за тениса и за бизнеса и ще доведе до допълнителен интерес и приходи към спорта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА