Last news in Fakti

29 Март, 2017 13:57 741 2

Футболист се опита да заколи фен

  • нож-
  • атака-
  • футболист-
  • фен

Случката се разигра в Англия

Футболист се опита да заколи фен - 1
Снимка: shutterstock.com

Екшън се е разиграл на футболен мач в Англия, където играч от аматьорски тим е атакувал с нож фен на гостуващия отбор, разкриха медиите на Острова. Футболист на Соубриджуорт Таун влязъл в пререкания с привърженик на гостуващия ФК Клептън. Инцидентът се разиграл в петата минута от добавеното време на мача, състоял се в Хертфордшър. Играчът на домакините е бил сменен, а след напускането си на терена е взел нож и е заплашил запалянкото на гостуващия отбор, с когото водил лют спор след спорна ситуация в мача.

От Соубриджуорт Таун твърдят, че по играча е била хвърлена бирена бутилка, което още повече го ядосало и той изпуснал нервите си.

След инцидента се намесила и полицията в Хертфордшър. Футболната асоциация на Англия също прави разследване и нападателят на фена е наказан до живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.