Last news in Fakti

31 Март, 2017 01:00 975 0

Санчес: Искам да съм в отбор с шампионски манталитет

  • санчес-
  • арсенал-
  • манталитет-
  • цели

Възнамерявам да изпълня договора си с Арсенал, каза чилиецът

Санчес: Искам да съм в отбор с шампионски манталитет - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Арсенал Алексис Санчес намекна, че може да смени отбора след края на договора си, който изтича през 2018 година. Чилиецът акцентира, че би искал да остане в Лондон, но да играе за отбор с шампионски амбиции. Някои видяха в думите му послание към клуба да инвестира сериозно за нови класни играчи през лятото, а други съзряха флирт с градския противник Челси.

"Бих искал да остана в града, но да играя за отбор, който печели. За отбор с шампионски манталитет. Щастлив съм в Лондон и се надявам да изпълня договора си с Арсенал. Надявам се Арсенал да натисне и да се бори за големи трофеи. Сега съм на 28 години и ми предстои още голям футбол. Аз съм играч, който се грижи за себе си", коментира Алексис.

Според слуховете на Острова голям интерес към южноамериканеца има от Ювентус, Байерн Мюнхен, ПСЖ, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА