Last news in Fakti

4 Април, 2017 11:57 839 0

Куман: Ибрахимович е световна класа

  • куман-
  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед

Не ме изненадва страхотното му представяне за Юнайтед, призна мениджърът на Евертън

Куман: Ибрахимович е световна класа - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Евертън Роналд Куман обяви преди днешния мач срещу Манчестър Юнайтед, че не се изненадва от силното представяне на Златан Ибрахимович във Висшата лига. Много специалисти се съмняваха, че шведът ще направи нещо запомнящо се в елита на Англия предвид факта, че е в доста напредна футболна възраст.

"Не съм изненадан от неговото силно представяне във Висшата лига, защото той е наистина много талантлив и силен. И може би е един от най-силните психически футболисти, които аз познавам. Все още му се възхищавам", поясни холандецът на пресконференцията преди днешната среща.

"Познавам го много добре и той показва все още, че е топ нападател, макар че се намира в доста напреднала футболна възраст. И на тези години е сред най-добрите, това е безспорно".

"Много уважавам този човек, наистина. През последните месеци се срещнахме няколко пъти и говорихме за времето в Аякс, когато той все още бе много млад - на едва 19 години. Сравнихме ситуацията тогава с тази сега. Беше интересно".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА