6 Април, 2017 13:35 3 181 0

Ето кой се грижи за тялото и успехa на Роналдо (ВИДЕО)

  • роналдо-
  • кристиано роналдо-
  • саманта клейтън-
  • личен треньор-
  • спринтьорка

Бивша олимпийска състезателка помага на спортисти като техен личен треньор

Ето кой се грижи за тялото и успехa на Роналдо (ВИДЕО) - 1

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо разкри кой се грижи за това, да е винаги във форма. Оказва се, че зад успехите на футболиста стои жена. Името ѝ е Саманта Клейтън и тя е личният му треньор.

Клейтън е британска спринтьорка, участвала в олимпийските игри в Сидни през 2000 г., която сега се е превъплатила в ролята на личен инструктор и фитнес гуру.

Футболистът публикува снимка от съвместната си тренировка с бившата лекоатлетка: "Работя върху скоростта си с атлет и фитнес специалист като Саманта Клейтън", написа той.

След края на състезателната си кариера 37-годишната Клейтън, която в Сидни се състезава в бягането на 200 м и в щафетата на 4x100, е решила да помага на други атлети да достигат нови върхове и да жънат успехи.

Ето кой се грижи за тялото и успехa на Роналдо (ВИДЕО)

Роналдо и бившата спринтьорка се запознали по време на работата ѝ за известна компания за хранителни добавки.
В момента те работят върху подобряването на бързината на нападателя на Реал Мадрид.

Клейтън е свикнала да бъде заобиколена на елитни спортисти. Тя е съпруга на бившия баскетболист на "Сан Франциско Джайънтс" Ройс Клейтън. Те живеят в Малибу, Калифорния, а Саманта подготвя спринтьори в един от местните университети.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА