10 Април, 2017 05:15 681 0

Ювентус дава големи пачки за Верати

  • верати-
  • псж-
  • ювентус-
  • оферта

Бианконерите се опитват да изкушат ПСЖ с 80 милиона

Ювентус дава големи пачки за Верати - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Ювентус е готово да извади 80 милиона евро, за да си осигури услугите на халфа на Пари Сен Жермен Марко Верати, твърдят “Калчомеркато” и “Гадзета дело Спорт”. “Бианконерите” не крият интереса си към талантливия централен халф, но пък за момента от ПСЖ категорично отказват да се разделят с него. Въпреки това торинци не смятат да се отказват от опитите да изкушат французите и се надяват тази сериозна оферта накара парижани да се замислят.

Интерес към Верати има и от още няколко клуба, сред които Реал Мадрид, Барселона, Байерн (Мюнхен) и Интер. Ако трябва да избира, халфът почти сигурно ще поеме в посока Торино, тъй като вече на няколко пъти е споделял, че от малък е фен на Юве.

Междувременно обаче “старата госпожа” има и резервен вариант, ако за пореден път не успее в опитите да привлече Верати. Това е полузащитникът на Лион Корентен Толисо, който също от доста време е в полезрението на италианския шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА