Last news in Fakti

11 Април, 2017 09:29 788 0

ЦСКА взима треньора на Дунав?

  • цска-
  • дунав русе-
  • великов-
  • белчев

Веселин Великов спряган за заместник на Стамен Белчев

ЦСКА взима треньора на Дунав? - 1
Снимка: БТА

Любопитен вариант за нов треньор на ЦСКА се появи в медийното пространство. Става въпрос за наставника на Дунав (Русе) Веселин Великов, който е спряган за заместник на Стамен Белчев през следващия сезона.

На "Българска армия" били впечатлени от качествата на 40-годишния специалист и обмисляли възможността да му предложат "горещия" пост в Борисовата градина, твърди "Меридиан мач".

Великов постига отлични резултати начело на Дунав през настоящия сезона и класира отбора в Топ 6 на Първа лига. Освен това само преди дни под негово ръководство "драконите" удариха с 1:0 като гост шампиона Лудогорец.

Бившият защитник не е непознато име на "Армията". Като футболист той изкарва един сезон с червения екип и дори печели с тима Купата на България през 1999 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА