Last news in Fakti

16 Април, 2017 19:01 4 881 11

Домусчиев е злото в родния футбол

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • симонович

Това обяви бившият шеф на ЦСКА Драголюб Симонович

Домусчиев е злото в родния футбол - 1
Снимка: БТА/АР

„Още преди 4 години съм казал кое е най-голямото зло в българския футбол. Това е Кирил Домусчиев. За себе си той е добър, но за всички останали той е най-големият проблем. Цялата му игра беше не само ЦСКА, но и Левски да е зле. Откъдето е минал, нищо не е останало”. Това категорично заяви бившият директор и футболист на ЦСКА Драголюб Симонович в предаването „Спорно за спорта“ по BiT.

„През 2011 г. се хвана с Миньор Перник, а сега къде е Миньор? Ритат ли още?! След това се хвана с Марек Дупница. Бяха в „А“ група, а сега къде ритат?“, запита Дуци Симонович. Той направи скандални разкрития за корупция и купени мачове от шефа на Лудогорец.

По думите му, всичко, което се прави в момента, е не само срещу ЦСКА, но и срещу „Левски“.

„Хванал си е Боби Михайлов – той пуска музика, а Боби танцува“, категоричен бе Симонович.

Бившият шеф на „червените“ изтъкна, че в последния мач на националите не е имало нито един футболист на „Лудогорец. А това беше най-голямата победа за България от 10 години насам, допълни Симонович.

Според него, Кирил Домусчиев пречи да се играе футбол в България. Ако може, ще съсипе ЦСКА и „Левски“ и само той да играе футбол, допълни Симонович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    21 13 Отговор
    Завист, завист пуста завист ...
  • 2 Само там ли?

    10 1 Отговор
    Как така изведнъж света на Домусчиев стана тъй красив и бял! Топъл дъжд, Златен дъжд, кешов дъжд - от Митко Щерев и Силвия Кацарова! Порой с Мътни води , какво ли не отнасят!
  • 3 радул

    26 8 Отговор
    Кой е виновен ,че ЦСКА и Левски се управляват като държавни дружества.Домусчиев ли ги източи? Къде са парите на Левски от ШЛ?
  • 4 злобар чорбар

    20 15 Отговор
    Дай Боже всекиму такова зло.Дано такова зло да бъде и Г.Ганчев,че да вкара ЦСКА няколко пъти в шампионска лига,като преди това ги направи няколко пъти шампиони.Дано такова зло да са и останалите собственици на отбори,че да станат конкуренция на Лудогорец.Ако Домусчиев беше взел софийски отбор нямаше да е зло.Щеше да е благодетел и спасител.
  • 5 истина

    23 17 Отговор
    Само не мога да разбера ДОКОГА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ще бъде толкова ПРОСТ? Повече от ясно е, че Симонович е "взел някой лев" за тези си приказки срещу Домусчиев! Значи вместо другите отбори да се амбицират и да гонят "Лудогорец", то явно се иска да бъде унищожен този клуб(да го няма) и тогава всички да бъдат ЗАЕДНО В Л..*АТА!!! Е, прекрасна логика !!!!! Типично българска !!!!!!
  • 6 Кренвирш Делиормански

    10 8 Отговор
    Сега тоз сръбски бутрак защо така плюе по Киро гела? От нашия отбор Луноходец Рязанград печели цялата държава. Ето на с парите от Шампионската лига Киро редовно ни купува на нас от Делиорманската торсида вкусни кренвирши от истинско месо. Така се осигурява една постоянна заетост на кренвиршовата промишленост. Все пак ние сме две каруци хора и ядем като за световно. След като изядем тез вкусни и питателни кренвирши от истинско месо по някакъв начин трябва и да ги върнем обратно в природата. За целта пием разхлабителни. С това ние осигуряваме и заетост и на заводите за хапчета. Не на последно място след като сме отдали почит на природата ние трябва и да се забършем , като за целта някой ползват ибрици а други ползват вестници. Няма на света нищо по-меко от намачкан вестник. С това ние спомагаме и за увеличаване на тиражите на вестниците у нас.
  • 7 Чепатия чеп

    11 12 Отговор
    Забрави да каже къде бяха Лудогорец и къде са сега😅😅😅На крив х.. и вуната му пречи😅😅😅
  • 8 смешен плач

    13 5 Отговор
    София е най-богатия град в територията все още наречена България.Златния дъжд от еврофондовете се изсипва там,обществените поръчки в цялата територия България се печелят от софийски фирми,всички данъци от територията България се наливат в София,а на прованса се връщат пари колкото да не умре в боклуци и л..на.И на всичко това в София не се развива никакъв спорт и няма успехи в нито един спорт.Волейбол,Баскетбол,Футбол,Лека атлетика ...Да не изреждаме всички.При все ,че територията България строи и ремонтира с парите на прованса зали в София ,а резултати никакви.Нима в Разград,Пловдив,Варна или Русе са виновни ,че в София няма кой да дава пари за спорт освен прасетата от правителството на територията.Тя и публиката им такава.Няколко файтона хора или по-скоро каруци с хора,щото файтоните са за граждани,а софиянци са си селяци .
  • 9 Киро

    10 5 Отговор
    Много ясно, че Гел Ага е злото за българския футбол!

    1. Колко българи играят в скалъпеното му селско тимче? В момента ЕДИН. Това ли е подкрепата за българския футбол??

    2. Колко от селското му тимче играха за националите при победата над Холандия?

    3. Съдийството вече има нови тълкувания и това е всеки мач! Един мач на хванаха съдията и Дунав ги отпра на собственото им стадионче!

    4. Краде деца от школите, краде треньори, подкупва и залъгва младите.

    5. Опитва се да заграби ЦСКА чрез жалкото си недоразумение Летищар 1948. НЕ Е ПОЗНАЛ.

    Последното му посещение на Армията завърши с предсрочно изнасяне към изходите заедно с тайфата му селски мутри, изнезоха се кат поакани, като публиката ги обгради.

    Коментиран от #11

  • 10 Кумчо Вълчо

    7 1 Отговор
    С какво гришата е по добър от домузчията ? Напротив гришата закри истинския ЦСКА ,а тези които припознават цска------софия са продажни г.зоблизци.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.