Last news in Fakti

14 Април, 2017 11:04 999 0

Турци идват за звездата на Левски

  • краев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • скаути-
  • трабзонспор

"Сините" продават Краев или вдигат няколко пъти заплата му

Турци идват за звездата на Левски - 1
Снимка: БТА

Съгледвачи на турския Трабзонспор ще гледат звездата на Левски Божидар Краев в днешното дерби с Лудогорец в Разград, пише "Меридиан Мач". Двубоят е от 20:00 часа, а хората от турския клуб са пожелали да останат инкогнито на стадиона, като не са пожелали пропуски за ВИП ложата на стадиона.

Краев има договор с Левски до края на годината, а на "Герена" вече текат преговори за подновяването му. Според новите параметри в контракта, заплатата на Краев трябва да скочи няколко пъти.

Очаква се от Левски да форсират преговорите и до края на сезона да има отговор на въпроса дали Краев ще остане или не.

Ако предпочете да си тръгне, то продажбата през лятото ще бъде задължителна пред алтернативата да си тръгне без пари през януари 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА