Last news in Fakti

15 Април, 2017 01:00 967 0

Атлетико поиска Фабрегас

  • фабрегас-
  • атлетико мадрид-
  • челси-
  • транфер

Покупката зависи от трансферното ембарго на мадридчани

Атлетико поиска Фабрегас - 1
Снимка: БТА/АР

Атлетико Мадрид проявява сериозен интерес към полузащитника на Челси Сеск Фабрегас, твърди телевизия "Евроспорт". Евентуалното завръщане на Сеск в Испания зависи от това дали трансферното ембарго срещу "дюшекчиите" ще падне през лятото.

В информацията се казва, че Атлетико гледа на Фабрегас като на идеалния нов футболист в средата на терена, който ще може да помогне на отбора да вдигне нивото си.

Сеск не е твърд титуляр във формацията на Антонио Конте и на няколко пъти този сезон е спряган за напускане. Халфът премина в Челси през 2014 година от Барселона, където беше счетен за ненужен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА