Last news in Fakti

17 Април, 2017 12:59 1 270 0

Решено: ПСЖ привлича Алексис

  • псж-
  • алексис санчес-
  • арсенал-
  • трансфер-
  • футболист-
  • пари сен жермен

Чилиецът е категоричен, че ще напусне редиците на Арсенал

Решено: ПСЖ привлича Алексис - 1
Снимка АП/БТА

Трансферът на звездата на Арсенал Алексис Санчес във френския гранд Пари Сен Жермен (ПСЖ) изглежда сигурен и няма какво да се обърка, съобщи местното издание "Екип".

Според европейската медия, чилийският нападател категорично е заявил желанието си да напусне британския отбор, като е отказал предлаганото голямо увеличение на заплатата, с което собствениците са се опитали да го задържат.

Договорът на Санчес с Арсенал изтича през лятото на 2018 година, но вече е ясно, че ако не бъде подновен, клубът ще продаде 28-годишният футболист след края на настоящия сезон.

Това обаче, не притеснява чилиецът, който смята идеята да се присъедини към състава на ПСЖ за изключително привлекателна.

Собствениците на френския тим имат амбицията да спечелят Шампионската лига и се носят слухове, че Санчес е част от плановете им за създаването на непобедим отбор.

Появи се и информация, че ако 28-годишната настояща звезда на Арсенал се присъедини към френския отбор, той ще заеме мястото на Хесе Родригес, който в момента е под наем в Лас Палмас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА